Groningen van boven

Koos Boertjens presenteert nieuw boek met 600 foto’s van Groningen van boven

Koos Boertjens (links) en Tom van der Meulen van Oostwold Airport. Foto: Archief/ Koos Boertjens

Groningen van Boven – Stad en Ommeland is de titel van het nieuwe boek van luchtfotograaf Koos Boertjens uit Groningen. Dit 320 pagina’s (liggend A4-formaat) bijna 600 foto’s van provincie en stad Groningen tellende boek wordt maandag 10 augustus gepresenteerd op Oostwold Airport.

Groningen van Boven – Stad en Ommeland bestaat uit hoofdstukken, ingeleid met een tekstbijdrage van onder anderen commissaris van de Koning René Paas, burgemeester Koen Schuiling van Groningen, Marco Glastra van het Groninger Landschap en Harm Post, voorzitter van Stichting DelfSail 2003, 2009 en 2016.

Ook economische ontwikkelingen en evenementen

Het boekt toont zowel luchtfoto’s van de stad Groningen als van het Groningen landschap. Daarbij worden ook economische ontwikkelingen in bijvoorbeeld Eemshaven en Delfzijl, met de nadruk op de energietransitie en innovatie, en evenementen als DelfSail en de Oostwold Airshow belicht.

Groningen van Boven – Stad en Ommeland wordt uitgebracht door Uitgeverij Boertjens & Kroes . (www.groningenvanboven.nl) of in de boekhandel. Burgemeester Koen Schuiling van Groningen krijgt 10 augustus het eerste exemplaar aangeboden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top